Dünyayı daha öngörülebilir, verimli ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış son derece sezgisel, uçtan uca Test ve Ölçüm Sistemleri üreten DEWETRON ile işbirliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. DEWETRON modüler ölçüm sistemleri Enerji, Otomotiv, Ulaşım ve Havacılık sektörlerine esnek, güvenilir, 10 MS/s gibi yüksek hızlarda çalışabilen veri toplama ve elektriksel güç analizörü çözümleri sunmaktadır. Başarısının atında, anında kullanıma hazır olan ve aynı zamanda test ortamının değişen ihtiyaçlarına ve gelişmiş teknolojiye hızla uyarlanabilen, özelleştirilmiş ölçüm çözümleri yatmaktadır. 30 yılı aşkın deneyim, yenilikçilik ve işbirliği, DEWETRON’a küresel pazarın güvenini ve saygısını kazandırmıştır.
Dünya çapında tanınmış şirketlerde 25.000’den fazla DEWETRON ölçüm sistemi ve 400.000’den fazla ölçüm kanalı kullanılmaktadır.
120’den fazla kişiyi istihdam etmekte olan firma dünya çapında yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve tedarikinde uzmanlaşmış küresel bir şirket olan TKH Group’un bir parçasıdır.
DEWETRON ISO17025, ISO 9001 ve ISO 14001 ile kalite programlarını yürütmektedir.

DEWETRON  ?

1989 yılında kurulan Avusturya menşeeli DEWETRON firması, 2021 yılı itibarı ile 32. yılını kutluyor.
PC tabanlı ölçüm sistemlerinin yükselmeye başladığı o yıllarda, PC bileşenleri ile veri toplama sistemleri tedrikçisi olarak işe başlayan firma, kısa bir süre sonra potansiyeli görerek,
1993 yılında kendi ölçüm ve yazılım sistemlerini piyasaya sürmüştür. 1995 yılında ise araçlara kurulan ilk test sistemini geliştirdi.

4 kere kazandığı NASA Tech Briefs “Yılın Ürünü” gibi, son 30 yılda DEWETRON  pek çok yeniliğe imza atarak birçok ödül aldı.
Çin, ABD, Asya Pasifik ve DACH bölgesi gibi ülkelere yüksek hassasiyetli veri toplama sistemlerimizi tedarik eden DEWETRON 2017’de Steiermark İhracat Ödülü’nü kazanma başarısı göstermiştir.